flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

14-15 квітня 2016 року відбудеться міжнародний круглий стіл

14 квітня 2016, 11:19

 У рамках проекту Всеукраїської громадської організації «Асоціація суддів України» та «Німецького фонду міжнародного правового співробітництва» в м. Києві в конференц-залі готелю «Україна» 14-15 квітня 2016 року відбудеться міжнародний круглий стіл на тему:«Антикорупційне законодавство та правозастосовна практика. Проблемні питання в застосуванні антикорупційного законодавства. Обговорення проекту Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ «Неправосудне судове рішення».

 

До участі в роботі міжнародного круглого столу запрошені: народні депутати України, Голова Ради суддів України, Голова Верховного суду України, Генеральний прокурор Німеччини у відставці, Член Президіуму Німецького союзу суддів та прокурорів, менеджер проектів «Німецького фонду міжнародного правового співробітництва», судді Грузії, судді Верховного суду України, судді Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ, судді апеляційних судів м. Києва, судді районних судів м. Києва, Мукачева, Львова, Одеси, представники Національної школи суддів України та  науковці.

Метою круглого столу є обговорення Закону України Про запобігання корупції, проекту Постанови ВССУ «Про застосування норм законодавства у кримінальних провадженнях щодо постановлення суддею (суддями) завідомо неправосудного вироку, рішення, ухвали або постанови» та Витягу з Кримінального Кодексу «Злочин у сфері службової діяльності та професійної діяльності, пов’язаної з наданням публічних послуг».

Участь в роботі міжнародного круглого столу візьме суддя Київського окружного адміністративного суду Валерій Журавель.