flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Київського окружного адміністративного суду взяли участь у тренінгу «Дисциплінарна відповідальність судді».

27 березня 2017, 15:32

21-22 березня 2017 року Національна школа суддів України спільно з українсько-канадським проектом «Освіта суддів – для економічного розвитку» провела тренінг для тренерів «Дисциплінарна відповідальність судді».

Одним з розробників цього тренінгу, який був адаптований до вимог Закону України «Про судоустрій і статус суддів» (у новій редакції) та Закону України «Про Вищу раду правосуддя», є суддя Київського окружного адміністративного суду Шевченко Анна Василівна.

Тренер-викладач Національної школи суддів – суддя Київського окружного адміністративного суду Журавель Валерій Олександрович взяв участь у тренінгу з метою його подальшого викладання суддям та кандидатам на посаду судді.

Під час тренінгу судді-викладачі  пройшли (як учасники) усі модулі курсу «Дисциплінарна відповідальність судді», а також оволодіти методикою викладання цього курсу.

Зокрема, в рамках тренінгу його учасники:

проаналізували програму розробленого курсу, її логіку та перебіг;

з’ясували особливості проведення 1-денного курсу для кандидатів на посаду судді;

оволоділи методикою викладання кожного з модулів курсу та окремими елементами (міні-лекції з презентаціями, практичні завдання для роботи в малих групах тощо);

сформулювали цілісне бачення викладання курсу;

виробили програму дій на майбутнє (зворотній зв'язок щодо викладання цього курсу).

 

У підсумку роботи судді  висловили свої враження від застосування нової методики навчання, поділилися із колегами враженнями, сформулювали побажання для удосконалення нової навчальної практики.