flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! У Київському окружному адміністративному суді встановлено особливий режим роботи на період виборчого процесу

27 квітня 2017, 09:30

У зв'язку з проведенням 30 квітня 2017 року позачергових виборів Здорівського сільського голови Васильківського району Київської області, Шевченківського сільського голови Васильківськго району Київської області, Брилівського сільського голови Ставищенського району Київської області та з метою організаційного забезпечення підготовки, розгляду і вирішення справ, пов’язаних з виборами, з додержанням строків, передбачених Кодексом адміністративного судочинства України у Київському окружному адміністративному суді встановлено особливий режим роботи для суддів та працівників апарату у позаробочий час, святкові і неробочі дні, а також напередодні дня виборів та у день виборів.

Приймання документів у виборчих справах у робочий час (з 09:00 до 18:00 год.) здійснюватиметься у загальному режимі працівниками канцелярії Київського окружного адміністративного суду.

У позаробочий час (з 18:00 год.  до 24:00 год.), святкові і неробочі дні (з 09:00 год. до 24:00 год.) прийом документів здійснюється у черговому режимі в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.

Метою таких заходів є організація роботи під час виборчого процесу щодо забезпечення невідкладного приймання і розгляду документів, позовних заяв, скарг та звернень суб'єктів виборчого процесу, у строки та спосіб, установлені законодавством України.

Такий графік роботи в Київському окружному адміністративному суді  триватиме до завершення виборчого процесу.