flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №2а-12234/12/0170/7

26 грудня 2016, 16:32

                                                                      ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

                                                                    в адміністративній справі № 2а-12234/12/0170/7

19 грудня 2016 року Суддя Київського окружного адміністративного суду Брагіна О.Є., розглянувши у порядку письмового провадження питання про відновлення втраченого судового провадження в адміністративній справі № 2а-12234/12/0170/7 за позовом товариства з обмеженою відповідальністю «Альфагазінвест» до державної податкової інспекції у м. Сімферополі Автономної Республіки Крим ДПС про скасування ППР,

                                                                                                     у х в а л и в :

1.Провадження з відновлення втраченого судового провадження в адміністративній справі за позовом товариства з обмеженою відповідальністю «Альфагазінвест» до державної податкової інспекції у м. Сімферополі Автономної Республіки Крим ДПС про скасування ППР, - закрити.

2.Копію ухвали суду надіслати особам, які беруть участь у справі, шляхом її розміщення в Єдиному державному реєстрі судових рішень у мережі Інтернет (http://reyestr.court.gov.ua), а повідомлення про постановлену судом ухвалу - розмістити на офіційному веб-порталі «Судова влада України» в розділі «Інформація про розгляд справ, сторони у яких знаходяться в АР Крим» Київського окружного адміністративного суду (http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/spravu/).

Особи, які беруть участь у справі, можуть ознайомитись з текстом ухвали в мережі Інтернет на офіційному веб-порталі «Єдиний державний реєстр судових рішень» (http://reyestr.court.gov.ua) або отримати її копію в канцелярії Київського окружного адміністративного суду за адресою: м. Київ, бул. Лесі Українки, буд. 26, 11 поверх.

3. Копію ухвали надіслати Вищому адміністративному суду України.


З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.