flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №810/3098/14

20 червня 2014, 11:02

      ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

 
в адміністративній справі № 810/3098/14
 
17 червня 2014 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом  Товариства з обмеженою відповідальністю "Об"єднання Транс-Континенталь" до Феодосійської об"єднаної державної податкової інспекції Автономної Республіки Крим Державної податкової служби про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень-рішень,
 
п о с т а н о в и в:
 
1. Позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Об’єднання Транс-Континенталь» до Феодосійської об'єднаної державної податкової інспекції Автономної Республіки Крим Державної податкової служби, за участю Прокуратури Автономної Республіки Крим про визнання протиправними дій і скасування податкових повідомлень-рішень, зобов’язання вчинити дії, - залишити без розгляду.
 
2. Наділсати ухвалу до Єдиного державного реєстру судових рішень, а також розмістити відомості про її прийняття у мережі Інтернет на офіційному  веб-порталі «Судова влада України» в розділі оголошень Київського окружного адміністративного суду (http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/spravu/).
 
 
З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.