flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення щодо розгляду справ у зв'язку із запобіганням поширенню коронавірусної інфекції (COVID 19)

18 березня 2020, 14:29

Відповідно до наказу голови Київського окружного адміністративного суду від 13 березня 2020 року № 37, розпоряджень в.о. керівника апарату суду від 17 березня 2020 року №86,87 в суді вживаються заходи щодо запобігання поширенню коронавірусної  інфекції (COVID-19).

Шановний учаснику справи, якщо судове засідання у вашій справі призначене на період дії карантину, утримайтеся від прибуття до суду.

Якщо у справі наявні всі необхідні докази, а ваша позиція викладена в письмовій формі в раніше поданих до суду документах або може бути додатково обґрунтована в письмових заявах, пропонуємо вам направити клопотання про розгляд справи в порядку письмового провадження за наявними в ній матеріалами.

Надходження таких клопотань від кожного із учасників справи може бути підставою для розгляду справи в порядку письмового провадження навіть у разі, якщо раніше вона була призначена до розгляду у відкритому судового засіданні.

Одночасно нагадуємо, що брати участь у судових засіданнях – ваше невід’ємне право, передбачене ст. 44 Кодексу адміністративного судочинства України. Суд врахує кожне клопотання про відкладення розгляду справи. Визначення дати наступного судового засідання й виклик учасників справи будуть здійснюватися після завершення карантину.

 

До вашої уваги зразки:

- клопотання про розгляд справи в порядку письмового провадження;

- клопотання про відкладення розгляду справи.

Шляхи подачі документів:

- засобами підсистеми «Електронний суд» https://id.court.gov.ua/;
- на офіційну електронну адресу суду inbox@adm.ko.court.gov.ua

- направити поштою: 01133, Київ, бульвар, Лесі Українки, 26

- скринька для вхідної кореспонденції при вході до Відділу документального забезпечення і контролю (канцелярія)