flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про розгляд, справ сторони яких знаходяться в АР Крим

15 жовтня 2019, 11:52

801/132/13-а

  

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 

ПОВІСТКА ПРО ВИКЛИК ДО СУДУ

10 жовтня 2019 року           Справа з

У провадженні Київського окружного адміністративного суду перебувають матеріали  з розгляду питання щодо відновлення втраченого провадження в адміністративній справі  801/132/13-а за позовом ПАТ "Старокримський" до Головне управління Державної казначейської служби України в АР Крим , Державна казначейська служба України , Управління Державної казначейської служби України в Кіровському районі , Міністерство аграрної політики України , Міністерство аграрної політики та продовольства Автономної Республіки Крим  про визнання протиправною бездіяльності та спонукання до виконання певних дій і стягнення, яка надійшла на розгляд Київського окружного адміністративного суду.

Головне управління Державної казначейської служби України в АР Крим викликається до суду в якості відповідач на  07.11.2019 о 10:30.

Судове засідання у даній справі відбуватиметься в приміщенні Київського окружного адміністративного суду (адреса: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, 2-й під'їзд, 10-й поверх зал 1012).

          Наслідки нез'явлення за викликом суду

 

В адміністративних справах наслідки нез'явлення на судове засідання осіб, які беруть участь у справі, передбачені статтями 128,205 КАС України.

             

З текстами судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись звернувшись до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.

Секретар судового засідання                                                     Кориляк М. Б.

 

Повістку розміщено на офіційному веб-порталі «Судова влада України» в розділі «Інформація про розгляд справ, сторони у яких знаходяться в АР Крим» Київського окружного адміністративного суду (http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/spravu/)

Дата розміщення: /___/___/20__ р.