flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Київський окружний адміністративний суд викликає Гедзик Наталію Анатоліївну

22 жовтня 2019, 15:17

 320/1786/19

Оголошення про розгляд адміністративної справи для особи зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якої невідоме


Дата документу  22.10.19                                                                      Справа№  320/1786/149

 

Київський окружний адміністративний суд повідомляє відповідача Гедзик Наталію Анатоліївну, що в проваджені суду знаходиться адміністративна справа 320/1786/19 за позовом Головного управління ДФС у Київській області до Гедзик Наталії Анатолівни про стягнення податкового боргу, яка розглядається за правилами спрощеного позовного провадження без проведення судового засідання.    

          Додатково пропонуємо подати такі докази до суду: відзив на позовну заяву та/або клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін.

          Також суд роз'яснює відповідачеві, що відповідно до частин 3, 4 статті 162 Кодексу адміністративного судочинства України до відзиву мають бути додані документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

          У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин справа буде вирішена за наявними матеріалами.

          Суд роз’яснює відповідачеві про можливість отримання інформації по справі, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/.