flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі № 320/2249/19

18 травня 2020, 16:39

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі №      320/2249/19

 

14 травня 2020 року

Київський окружний адміністративний суд у складі: головуючого судді Лиска І.Г., розглянувши у порядку письмового провадження адміністративну справу за позовом Антонової Любові Іванівни до Кагарлицького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області про зобов’язання вчинити певні дії,

 

в и р і ш и в:

Адміністративний позов – задовольнити.

Визнати протиправним та скасувати рішення №182 від 25.02.2019 щодо  відмови в призначенні пенсії Антоновій Любові Іванівні за вислугу років.

Зобов’язати Кагарлицьке об’єднане управління Пенсійного фонду України Київської області призначити Антоновій Любові Іванівні пенсію за вислугу років відповідно до п. «е» ст.55 Закону України “Про пенсійне забезпечення” та п.2-1 розділу ХV Прикінцевих положень Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» з 25 лютого 2019 року.

Стягнути на користь Антонової Любов Іванівни  (ІПН 2654807342) за рахунок бюджетних асигнувань Кагарлицького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області (код ЄДРПОУ 41248147) судовий збір у розмірі 1536 (одна тисяча п’ятсот тридцять шість) грн. 80 коп.

 

Рішення набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду подається до Шостого апеляційного адміністративного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

У разі оголошення судом лише вступної та резолютивної частини рішення, або розгляду справи в порядку письмового провадження, апеляційна скарга подається протягом тридцяти днів з дня складення повного тексту рішення.

Відповідно до підпункту 15.5 пункту 1 Розділу VII “Перехідні положення” Кодексу адміністративного судочинства України до початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні скарги подаються учасниками справи до або через Київський окружний адміністративний суд.

Згідно пункту 3 розділу VI "Прикінцеві положення" Кодексу адміністративного судочинства України процесуальні строки, визначені цим рішенням, продовжуються на строк дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19).

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.

 

Секретар судового засідання                                                   Кузьміна Ю.О.

 

Повідомлення розміщено на офіційному веб-порталі «Судова влада України» в розділі «Судові виклики та повідомлення про прийняті рішення” Київського окружного адміністративного суду (https://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/sudovi_vukluku_ta_povidomlenja/)

_