flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Турнір із розіграшу «Кубка адміністративних судів України з футболу»

09 жовтня 2011, 10:31

 

Турнір із розіграшу «Кубка адміністративних судів України з футболу 

 

08 жовтня 2011 року на футбольному полі тренувальної бази ФК «Динамо» в Чапаївці (Конча-Заспа) відбувся фінальний етап розіграшу «Кубка адміністративних судів України з футболу».

Перший турнір серед команд адміністративних судів із розіграшу «Кубка адміністративних судів України з футболу» організовано профспілкою Вищого адміністративного суду України з нагоди святкування Дня юриста.  

Відкрив початок змагань вступним словом голова Вищого адміністративного суду України – Олександр Пасенюк, який привітав усіх присутніх із святом Дня юриста, а командам-учасницям побажав успіху та вдалої гри.

 

 

 

 

 

 

 

 

Участь у відбірковому етапі взяли 15 команд:
Вінницького апеляційного адміністративного суду
Вінницького окружного адміністративного суду
Хмельницького окружного адміністративного суду
Чернівецького окружного адміністративного суду
Львівського апеляційного адміністративного суду
Івано-Франківського окружного адміністративного суду
Волинського окружного адміністративного суду
Вищого адміністративного суду України
Київського окружного адміністративного суду
Житомирського апеляційного адміністративного суду
Окружного адміністративного суду міста Києва 
Чернігівського окружного адміністративного суду
Дніпропетровського окружного адміністративного суду
Запорізького окружного адміністративного суду
Харківського окружного адміністративного суду

 

 

Відповідно до Регламенту щорічного турніру з футболу серед команд адміністративних судів із розіграшу «Кубку адміністративних судів України з футболу» фінальні змагання проводилися за «олімпійською» системою. У чверть фіналу вийшло п’ять команд: Вищого адміністративного суду України, Житомирського апеляційного адміністративного суду, Київського, Запорізького та Вінницького окружних адміністративних судів, які й розіграли Кубок.

Команди судів, які ввійшли до чверть фіналу шляхом жеребкування були розподілені на дві групи по дві команди. Так, на футбольному полі зустрілись команди Київського окружного адміністративного суду із командою Вищого адміністративного суду України та Запорізького і Вінницького окружного адміністративних суддів.   

 

  

 

За результатами першої гри Київський окружний адміністративний суд із рахунком 1:7 виборов право участі у півфіналі у Вищого адміністративного суду України. 

 

 

Команда Вінницького окружного адміністративного суду також здобула перемогу із рахунком 0:2 і стала учасницею півфінального етапу змагань.

За наслідками гри першої групи: суперником команди Київського окружного адміністративного суду стала команда Запоріжського окружного адміністративного суду, а Вінницький окружний  адміністративний суд зустрівся на полі із командою Житомирського апеляційного адміністративного суду. Після чергової гри із рахунком 3:0 перемогу здобула команда Київського окружного адміністративного суду.

Команди Вінницького окружного адміністративного суду та Житомирського апеляційного адміністративного суду зіграли внічию. За браком часу додатковий тайм не розігрувався між командами-суперницями, тому арбітром були призначені післяматчеві пенальті, за результатами яких перемогу здобула команда Житомирського апеляційного адміністративного суду.

 

За результатами вищезазначених ігор у фіналі розіграшу «Кубку адміністративних судів України з футболу» зустрілися команди Київського окружного адміністративного суду та Житомирського апеляційного адміністративного суду.

    

 

Незважаючи на несприятливі погодні умови, перемогу здобула команда Київського окружного  адміністративного суду, обігравши команду Житомирського апеляційного адміністративного суду з рахунком 2:0. Команди змагались енергійно із захватом та ентузіазмом.

Перемога далася Київському окружному адміністративному суду у важкій боротьбі з сильним суперником. А здобули її перш за все завдяки командному духу. Кожен гравець команди з першої і до останньої секунди віддавав усі сили заради досягнення позитивного результату.

Команду згуртовує і тренує голова Київського окружного адміністративного суду Олег Басай. На думку Олега Вікторовича фізкультура і спорт поліпшують стан здоров'я, надають упевненості у своїх силах, зміцнюють почуття самостійності та корисності людини для себе й оточення. Крім того, це створює  унікальне середовище для неформального спілкування між колегами, зміцнює корпоративну культуру  та підвищує мотивацію праці  серед працівників суду.

Хочеться відмітити й групу підтримки команди Київського окружного адміністративного суду, яка на протязі усього турніру з футболу серед команд адміністративних судів безперестанку, незважаючи на складні погодні умови, підтримувала рідну команду різноманітними “кричалками”, що говорить про командний дух та цілісність колективу.

 

 

 

Відповідно до Регламенту щорічного турніру з футболу серед команд адміністративних судів, кожна з команд-учасниць нагороджувалась «Кубком адміністративних судів України з футболу» та медалями згідно зайнятих місць. Так, команда-переможець Київського окружного  адміністративного суду отримала перехідний «Кубок адміністративних судів України з футболу» та грамоту, а гравці – медалі за 1 місце, а також індивідуальні нагороди вручили кращому воротарю та бомбардиру команди. Команди Житомирського апеляційного адмінсуду (друге місце) та Вінницького окружного адмінсуду (третє місце) нагороджено грамотами, а кожного з гравців – медалями.

Нагороди вручили Голова Вищого адміністративного суду України Олександр Пасенюк, голова Вінницького апеляційного адміністративного суду Віталій Кузьмишин.

 

 

 

 

 

 

 

В цілому результатами гри були задоволені всі команди-учасниці, оскільки основною метою проведення зазначеного турніру є пропаганда активного способу життя, підвищення ролі фізичної культури й спорту в житті працівників адміністративної юстиції, а також об’єднання їх спільною захопленістю грою та перемогою.

 

 

Вітаємо наших гравців з призовим місцем та бажаємо ще більших успіхів на полях змагань у майбутньому!