flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відвідувачів Київського окружного адміністративного суду

04 квітня 2022, 11:19

До уваги відвідувачів суду Київського окружного адміністративного суду.

Київський окружний адміністративний суд і надалі продовжує процесуальну діяльність для забезпечення права на захист осіб, які звертаються до суду. Судом вживаються усі необхідні заходи для того, щоб робота суду була максимально сконцентрована на реалізації повноважень, наданих, згідно з приписами чинного законодавства.

  Так, від початку повномасштабного вторгнення Російської Федерації та територію нашої держави, а саме з 24.02.2022 по 04.04.2022 суддями Київського окружного адміністративного суду ухвалено 785 судових рішень.
 Одночасно, повторно повідомляємо, що в умовах воєнного стану на території України судді та працівники апарату суду працюють у дистанційному режимі. Просимо надсилати документи, у тому числі ті, що стосуються розгляду справ, на офіційну електронну адресу суду inbox@adm.ko.court.gov.ua.
Повідомляємо також, що у разі пропуску строків звернення до суду, що пов’язано із даною ситуацією, такі строки будуть поновлені. Усі справи, що призначені до розгляду у відкритому судовому засіданні, будуть зняті з розгляду.

Разом до перемоги! Слава Україні!