flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відвідувачів Київського окружного адміністративного суду

27 січня 2023, 14:00

До уваги відвідувачів

Київського окружного адміністративного суду

 

         У зв'язку із численними зверненнями громадян про надання інформації в адміністративних справ, які перебувають у провадженні Київського окружного адміністративного суду, подальшого розгляду справ, які передаються Окружним адміністративним судом міста Києва до Київського окружного адміністративного суду на виконання Закону України від 13 грудня 2022 року № 2825-ІХ «Про ліквідацію Окружного адміністративного суду міста Києва та утворення Київського міського окружного адміністративного суду», який набрав чинності 15 грудня 2022 року повідомляємо наступне.

         Інформація про призначений склад суду для розгляду справи, на якій стадії перебуває справа, які справи призначені до розгляду у відкритому судовому засіданні, доступна у відкритому доступі на офіційному сайті Київського окружного адміністративного суду веб-порталу "Судова влада" за посиланням https://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/.

         Інформацію про прийняті судові рішення у справі можна дізнатись у відкритому доступі у Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням https://reyestr.court.gov.ua/

         Стосовно адміністративних справ, які передаються Окружним адміністративним судом міста Києва до Київського окружного адміністративного суду на виконання Закону України від 13 грудня 2022 року № 2825-ІХ «Про ліквідацію Окружного адміністративного суду міста Києва та утворення Київського міського окружного адміністративного суду», який набрав чинності 15 грудня 2022 року повідомляємо таке.

         Київським окружним адміністративним судом продовжують прийматись усі справи, які передаються Окружним адміністративним судом міста Києва. Після одержання цих справ у порядку їх надходження проводиться реєстрація цих справ в автоматизованій системі документообігу суду та здійснюється автоматизований розподіл між суддями, при цьому єдиний унікальний номер справи зберігається.

         Інформація про призначений склад суду для розгляду справи, на якій стадії перебуває справа, як зазначалось вище, доступна у відкритому доступі на офіційному сайті Київського окружного адміністративного суду вебпорталу "Судова влада" за посиланням https://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/.

         Копії судових рішень у справах, які перебували у провадженні Окружного адміністративного суду міста Києва, видаються Київським окружним адміністративним судом за заявою учасника справи.

         Якщо адміністративна не передана до Київського окружного адміністративного суду, копія судового рішення виготовляється шляхом друку з Єдиного державного реєстру судових рішень, інформація про набрання чи ненабрання законної сили таким рішенням вказується відповідно до відомостей, зазначених у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

         Виконавчі документи у справах, які перебували у провадженні Окружного адміністративного суду міста Києва, видаються Київським окружним адміністративним судом за заявою учасника справи, якщо така справа уже передана до Київського окружного адміністративного суду та зареєстрована.

         Також оперативну інформацію про реєстрацію справи, стадію розгляду справи, реєстрацію поданих до суду документів Ви можете отримати за «Telegram» -номером: +380936556910

         * звернення за даним телефоном здійснюється тільки у текстовому форматі за допомогою програми «Telegram».