flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Міжнародний досвід прозорого та ефективного судового управління

03 травня 2017, 10:23

           26-28 квітня 2017 року відбувся триденний семінар з прозорого та ефективного судового управління. У вказаному заході беруть участь представники Державної судової адміністрації України. Захід організовано Програмою розвитку комерційного права Міністерства торгівлі США (CLDP) у співпраці з Вищою радою правосуддя, Вищого господарського суду України та Вищого адміністративного суду України.   Під час семінару американські судді та керівники апаратів судів поділяться власним професійним досвідом з метою подолання викликів ефективного здійснення правосуддя, в т.ч., в частині управління справами, етики та подолання конфліктів.

Також участь в семінарі беруть голови судів та їх заступники, судді, керівники апаратів, заступники керівників апаратів окремих господарських та адміністративних судів, ВГСУ, ВАСУ, представники Ради суддів України, Національної школи суддів України.

Участь у семінарі взяв голова Київського окружного адміністративного суду Олег Басай, керівник апарату суду Тетяна Геліч, та заступник керівника апарату суду Тарас Кузик.