flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Адміністративна справа за позовом Олени Лазуткіної у провадженні суду,у тому числі судді Галини Василенко, не перебувала та не перебуває.

13 червня 2018, 12:06

8 червня 2018 року інтернет – виданням Ракурс http://racurs.ua опублікована стаття «Справа про книгарню: юрисдикція суду залежить від… настрою судді».

Згідно зі статтею інтернет - видання Ракурс суддею Київського окружного адміністративного суду Галиною Василенко 15 травня 2018 року закрито провадження в адміністративній справі № 826/17770/17. У статті зазначено: «суддею Галиною Василенко впродовж року було розглянуто близько восьми аналогічних справ – скарги підприємств та організацій на дії нотаріусів. У двох справах ухвалено рішення на користь позивачів, у шістьох визнано правоту нотаріусів. А у справі Олени Лазуткіної суддя заявила, що конфлікт зовсім не стосується адміністративного суду.»

Київський окружний адміністративний суд повідомляє, що адміністративна справа № 826/17770/17 за позовом Олени Лазуткіної у провадженні суддів Київського окружного адміністративного суду, у тому числі судді Галини Василенко, не перебувала та не перебуває та рішення у даній справі судом не ухвалювалось.