flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №810/6817/14

19 січня 2015, 15:03

 ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

 
в адміністративній справі № 810/6817/14
 
14 січня 2015 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом  Подольської Надії Володимирівни до Державного реєстратора Реєстраційної служби Ворошиловського районного управління юстиції у місті Донецьку Орел Ганни Георгіївни, Відділу державної реєстрації реєстраційної служби Броварського міськрайонного управління юстиції у Київській області про визнання протиправними дій, визнання протиправними і скасування записів, зобов'язання вчинити певні дії,
 
п о с т а н о в и в:
 
1. Позовну заяву Подольської Надії Володимирівни до Державного реєстратора Реєстраційної служби Ворошиловського районного управління юстиції у місті Донецьку Орел Ганни Георгіївни, Відділу державної реєстрації реєстраційної служби Броварського міськрайонного управління юстиції у Київській області про визнання протиправними дій, визнання протиправними і скасування записів, зобов’язання вчинити дії, - повернути позивачу.
 
2. Копію ухвали про повернення позовної заяви надіслати до Єдиного державного реєстру судових рішень та текст ухвали розмістити в мережі Інтернет на офіційному веб-сайті “Судова влада України” у розділі оголошень Київського окружного адміністративного суду за адресою http//adm.ko.court.gov.ua/sud1070/.
 
 
З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.