flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №810/851/15

06 березня 2015, 11:23

 ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

 
в адміністративній справі № 810/851/15
 
04 березня 2015 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом  Пуублічного акціонерного товариства "Перший Український міжнародний банк" до Державної податкової інспекції у Києво-Святошинському районі Головного управління ДФС у Київській області про визнання протиправними дій,
 
п о с т а н о в и в:
 
1. Позовну заяву Публічного акціонерного товариства «Перший Український міжнародний банк» до Державної податкової інспекції у Києво-Святошинському районі Головного управління Державної фіскальної служби у Київській області третя особа: Товариство з обмеженою відповідальністю «Аркадія»  про зобов’язання вчинити певні дії, залишити без руху.
 
2. Надати позивачу  строк для усунення недоліків до  25 березня 2015 року.  
 
3. Роз’яснити позивачу, що він може усунути вказані недоліки шляхом надання до суду обґрунтованої заяви про поновлення строку звернення до суду та вказати з яких саме актів перевірок ДПІ Києво-Святошинського району ГУ ДФС у Київській області виключити майно, що знаходиться в іпотеці ПАТ «ПУМБ» згідно Іпотечного договору №7.2-84/Іп-1 від 03.05.2007 року, посвідченого приватним нотаріусом Харківського міського нотаріального округу Калініченко С.О., за реєстровим № 758, а саме: нежитлове приміщення літ. Г-1, загальною площею 4207,4 кв.м., що розташоване за адресою м. Харків, вул. Заводу Комсомолець, 34.
 
4. Якщо у вказаний строк недоліки не будуть усунуті, позовна заява підлягає поверненню .
 
 
З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.