flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №320/434/19

13 лютого 2019, 09:45

320/434/19

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі №          320/434/19

04 лютого 2019 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом  Зінченко Тетяни Юхимівни до Києво-Святошинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області про визнання бездіяльності неправомірною та зобов’язання вчинити певні дії,

УХВАЛИВ:

1. Позовну заяву Зінченко Тетяни Юхимівни до Києво-Святошинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області про визнання бездіяльності неправомірною та зобов’язання вчинити певні дії, – залишити без руху.

2. Протягом десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху позивачеві необхідно усунути недоліки позовної заяви у спосіб, визначений даною ухвалою.

3. Роз'яснити позивачеві, що якщо недоліки позовної заяви, яку залишено без руху, не будуть усунуті у встановлений судом строк, позовна заява буде повернута відповідно до пункту 1 частини 4 статті 169 Кодексу адміністративного судочинства України.

4. Копію ухвали про залишення позовної заяви без руху надіслати позивачеві за адресою, зазначеною у позовній заяві.

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду