flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №810/2955/14

29 травня 2014, 17:34

 ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

 
в адміністративній справі №810/2955/14
 
29 травня 2014 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши у відкритому судовому засіданні адміністративну справу за позовом  Васильєва Олександра Олександровича до Відділу державної виконавчої служби Первомайського районного управління юстиції АР Крим про визнання протиправними дій, скасування постанови,
 
У Х В А Л И В:
 
Позовну заяву Васильєва Олександра Олександровича до Відділу державної виконавчої служби Первомайського районного управління юстиції АР Крим про визнання протиправними дій, скасування постанови- залишити без розгляду.
 
Про зміст ухвали повідомити сторін шляхом розміщення інформації на офіційному сайті Київського окружного адміністративного суду на веб порталі "Судова влада".
 
Роз'яснити, що ознайомитись з текстом ухвали можна у Єдиному державному реєстрі судових рішень за адресою в Інтернеті (http://www.reyestr.court.gov.ua), або звернувшись за відповідною копією безпосередньо до канцелярії Київського окружного адміністративного суду.
 
 
Таким чином, з повним текстом судового рішення в адміністративній справі №810/2955/14 можна ознайомитись звернувшись до Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/) зазначивши номер справи, а копію ухвали на паперовому носії – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду за адресою: бул. Лесі Українки, буд. 26, м. Київ.