flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №810/3792/14

25 липня 2014, 14:26
ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ 
в адміністративній справі №        810/3792/14 
 
17 липня 2014 року Київським окружним адміністративним судом відкрите скорочене провадження по справі за позовом  ДПІ у м. Хмельницькому до ТОВ "Радіосистеми"     про стягнення податкового боргу,
ухвалив:
1.Відкрити скорочене провадження в адміністративній справі, яка буде розглядатися суддею  Панченко   Н. Д. одноособово.
2.Запропонувати відповідачу у десятиденний строк з дня одержання копії ухвали подати суду письмові заперечення  проти позову та всі докази на їх підтвердження або, у разі визнання адміністративного позову -  заяву про визнання позову.  Заперечення проти позову або заява про визнання позову мають бути подані відповідачем до Київського окружного адміністративного суду за адресою: 01133, місто Київ, бульвар Лесі Українки, 26.
3.Попередити відповідача, що у разі неподання заперечень проти позову, суд здійснюватиме розгляд справи на підставі наявних у ній доказів.
4.Копію ухвали разом із інформацією про їхні процесуальні права та обов’язки надіслати сторонам.
Розмістити текст ухвали про відкриття скороченого провадження у мережі Інтернет на офіційному веб-порталі "Судова влада України" в розділі оголошень Київського окружного адміністративного суду за адресою (http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/).
Ухвала набирає законної сили з моменту її постановлення та оскарженню не підлягає.
 
З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.