flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повповідомлення про судове рішення в адміністративній справі №810/4064/14

28 липня 2014, 15:00

 ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

 
в адміністративній справі №      810/4064/14
 
23 липня 2014 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом  заступника прокурора міста Ялти в інтересах держави, в особі Державного архітектурно-будівельного контролю в АРК до виконавчого комітету Ялтинської міської ради, про визнання протиправним та скасування рішення,
 
п о с т а н о в и в:
 
1. Позовну заяву заступника прокурора міста Ялти в інтересах держави, в особі Інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю в Автономній Республіці Крим до виконавчого комітету Ялтинської міської ради, треті особи: комунальне підприємство «Ялтинське бюро технічної інвентаризації», Дейнека Дар’я Василівна, Рачинська Надія Станіславівна, в інтересах Рачинської Анастасії Станіславівни про визнання нечинним рішення, - залишити без розгляду.
 
2. Надіслати ухвалу до Єдиного державного реєстру судових рішень, а також розмістити відомості про її прийняття у мережі Інтернет на офіційному  веб-порталі «Судова влада України» в розділі оголошень Київського окружного адміністративного суду (http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/spravu/).
 
 
З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.