flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №810/4694/14

07 серпня 2014, 15:32

 ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

 
в адміністративній справі №       810/4694/14
 
06 серпня 2014 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши клопотання Державного публічного акціонерного товариства «Національна акціонерна компанія «Украгролізинг» про забезпечення позову у адміністративній справі за позовом Державного публічного акціонерного товариства «Національна акціонерна компанія «Украгролізинг» до Міністерства аграрної політики та продовольства Автономної Республіки Крим, третя особа: Дочірнє підприємство «Кримагролізинг» Національної акціонерної компанії «Украгролізинг», про визнання незаконним та скасування наказу, відшкодування шкоди,
 
п о с т а н о в и в:
 
1. Клопотання Державного публічного акціонерного товариства «Національна акціонерна компанія «Украгролізинг» про забезпечення позову – задовольнити.
 
2. Зупинити дію наказу Міністерства аграрної політики та продовольства Автономної Республіки Крим від 22 травня 2014 року №85 до прийняття рішення у справі.
 
3. Ухвала підлягає негайному виконанню.
 
4. Копію ухвали надіслати/видати особам, які беруть участь у справі.
 
 
З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.