flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №801/1076/14

01 жовтня 2014, 11:16

 ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

 
в адміністративній справі № 801/1076/13-а
 
01 жовтня 2014 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши заяву  ДКС України до ДПІ у м. Ялта ГУ Міндоходів у АР Крим про відстрочку виконання судового рішення,
 
п о с т а н о в и в:
 
1.Клопотання  Державної казначейської служби України про залишення без розгляду заяви про відстрочення виконання виконавчого листа,  - задовольнити.
 
2.Заяву Державної казначейської служби України про відстрочення виконання виконавчого листа Окружного адміністративного суду Автономної Республіки Крим від 04.02.2014 у справі №801/1076/13-а, - залишити без розгляду.
 
3.Ухвалу про залишення заяви надіслати Державній казначейській службі України.
 
4.Про зміст ухвали повідомити сторін шляхом розміщення її тексту у мережі Інтернет на офіційному веб-порталі "Судова влада України".
 
5.Роз'яснити сторонам, що ознайомитись з текстом ухвали можливо у Єдиному державному реєстрі судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua) або звернувшись за відповідною заявою безпосередньо до канцелярії Київського окружного адміністративного суду.
 
.
 
 
З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.