flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №810/6162/14

11 листопада 2014, 12:13

 ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

 
в адміністративній справі № 810/6162/14
 
10 листопада 2014 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом  Боґнер Алли Миколаївни до державного реєстратора Реєстраційної служби Ворошиловського районного управління юстиції у м. Донецьку Мальованого Романа Леонідовича, Реєстраційної служби Ворошиловського районного управління юсти про скасування рішення та зобов'язання вчинити певні дії,
 
п о с т а н о в и в:
 
Визнати протиправним та скасувати рішення державного реєстратора Реєстраційної служби Ворошиловського районного управління юстиції у м. Донецьку Мальованого Романа Леонідовича від 29.09.2014 №16102783 про державну реєстрацію права власності на 39/50 частини об’єкта нерухомого майна: будівель та споруд турбази "Ехо", що знаходиться за адресою: Донецька область, м. Слов’янськ, м. Святогірськ, вулиця Соснова, 8 за Боґнер Аллою Миколаївною (паспорт серії СТ №318056, виданий Обухівським РВ УДМС України в Київській області 19.09.2013 року).
 
Зобов’язати Реєстраційну службу Ворошиловського районного управління юстиції у місті Донецьку або інший орган державної реєстрації прав на території Донецької області, в межах якого розташоване нерухоме майно, внести запис до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про скасування державної реєстрації права власності на об’єкт нерухомого майна: будівлі та споруди турбази "Ехо", що знаходиться за адресою: Донецька область, м. Слов’янськ, м. Святогірськ, вулиця Соснова, 8..
 
 
З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.