flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №810/6143/14

20 листопада 2014, 14:28

 ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

 
в адміністративній справі № 810/6143/14
 
11 листопада 2014 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом  Калафат Наталії Валеріївни до  Відділу державної реєстрації юридичниї осіб і фізичних осіб-підприємці та  легалізації реєстраційної служби Броварського міськрайонного кправління юстиції у Київській області  про зобов"язання вчинити дії,
 
у х в а л и в:
 
1. Відкрити провадження в адміністративній справі. Справа розглядатиметься одноособово суддею Пановою Г.В.
 
2.  Розпочати підготовку справи до судового розгляду.
 
3. Зобов'язати відповідача у строк до 26 листопада 2014 року подати суду письмові заперечення проти позову та докази на обгрунтування цих заперечень (оригінали для огляду та належним чином засвідчені копії для приєднання до матеіралів справи), які наявні у відповідача.
 
4. Копію ухвали суду разом із інформацією про їхні процесуальні права та обов’язки надіслати особам, які беруть участь у справі. Відповідачу також надіслати копію позовної заяви з доданими до неї документами.
 
5. Ухвала оскарженню не підлягає.
 
 
 
З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.