flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №810/7084/14

14 січня 2015, 15:05

 ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

 
в адміністративній справі № 810/7084/14
 
13 січня 2015 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом  Омельченко Ірини Володимирівни до Головного управління Міндоходів в Автономній республіці Крим , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача Міністерство доходів і зборів України, Державна фіскальна служба України, Головне управління ДФС у Херсонській області, про стягнення заборгованості,
 
у х в а л и в:
 
1. Витребувати повторно:
 
1.1. Від Головного управління Міндоходів в Автономній Республіці Крим: положення на відповідача; всі наявні докази, які стосуються предмету спору; письмові заперечення у разі невизнання позову; відомості щодо останньої заробітної плати, нарахованої та виплаченої позивачу в березні 2014р. (у разі відсутності – зазначити підстави та причини неможливості надати витребувані докази);.
 
1.2. Від Міністерства доходів і зборів України, Державної фіскальної служби України: Положення на ГУ Міндоходів в АР Крим; письмові пояснення щодо виплати заробітної плати особам, які працювали на посадах в ГУ Міндоходів в АР Крим та в березні 2014 року були відряджені до м. Києва та зараховані до робочої групи з координації роботи органів ГУ Міндоходів в АР Крим та м. Севастополі згідно розпорядження Міндоходів України від 24.03.2014 № 55-р; надати належним чином засвідчену копію розпорядження Міндоходів України від 24.03.2014 № 55-р та докази створення та діяльності такої групи; докази створення Міжвідомчої робочої групи при Міністерстві юстиції України та участі в її роботі позивача; письмові пояснення та докази щодо врегулювання питань виплати заробітної плати особам, які до березня 2014 року працювали на посадах в ГУ Міндоходів в АР Крим  та виявили бажання перевестись на материкову частину України; докази пропонування позивачу посад для переведення на материкову частину України; письмові пояснення та докази на підтвердження реорганізації Головного управління Міндоходів в АР Крим в Головне управління ДФС у Херсонській області (накази, розпорядження, структура тощо); відомості щодо останньої заробітної плати, нарахованої та виплаченої позивачу в березні 2014р. (у разі наявності); інформацію щодо створення ліквідаційної комісії Головного управління Міндоходів в АР Крим у зв’язку з реорганізацією (наказ, повноваження голови комісії), інформацію щодо створення ліквідаційної комісії Головного управління Міндоходів в Херсонській області у зв’язку з реорганізацією (наказ, повноваження голови комісії).
 
1.3. Від Головного управління ДФС у Херсонській області: положення на ГУ ДФС у Херсонській області; положення на ГУ Міндоходів у Херсонській області; наказ ГУ Міндоходів у Херсонській області про реорганізацію ГУ Міндоходів у Херсонській області та інші розпорядчі документи щодо проведення такої реорганізації; наказ про створення ліквідаційної комісії ГУ Міндоходів у Херсонській області; письмові пояснення про вчинені дії, пов’язані з реорганізацією ГУ Міндоходів у Херсонській області та ГУ Міндоходів в АР Крим в Головне управління ДФС у Херсонській області.
 
2. Витребувані докази надати в строк до 20.01.2015.
 
3. Зупинити провадження у справі до 20.01.2015, призначивши судове засідання на 20.01.2015 на 10 год. 00 хв.
 
 
Ухвала суду в частині витребування доказів набирає законної сили з моменту постановлення і не може бути оскаржена окремо. Заперечення на ухвалу можуть бути викладені в апеляційній скарзі на постанову суду першої інстанції.
 
Ухвала суду в частині зупинення провадження у справі може бути оскаржена в апеляційному порядку до Київського апеляційного адміністративного суду через Київський окружний адміністративний суд протягом 5 днів з дня її проголошення. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до Київського апеляційного адміністративного суду.
 
У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.
 
 
З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.