flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №810/324/15

05 лютого 2015, 14:19

 ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

 
в адміністративній справі № 810/324/15
 
29 січня 2015 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом  Джанкойського міськрайонного прокурора Автономної Республіки Крим в інтересах держави, в особі Фонду державного майна України до Відділу Державної виконавчої служби Джанкойського міськрайонного управління юстиції Автономної Республіки Крим  треті особи: Відкрите акціонерне товариство "Джанкойський машинобудівний завод", Відкрите акціонерне товариство "Державний експертно-імпортний банк України" про визнання протиправною та скасування постанови,
 
ухвалив:
 
1.  Прийняти адміністративну справу до провадження та призначити до судового розгляду на  17 лютого 2015 року о 12 год 00 хв.
 
Судове засідання відбудеться в приміщенні Київського окружного адміністративного суду за адресою: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, 10-й поверх.
 
2.  У судове засідання викликати уповноважених представників сторін та третіх осіб.
 
3. Запропонувати відповідачу у строк до 17 лютого 2015 року подати суду письмові заперечення проти позову та докази на їх підтвердження.
 
4. Викликати для участі в судовому засіданні  осіб, які беруть участь у справі і знаходяться на території Автономної Респубілки Крим шляхом  розміщення тексту повісток у мережі Інтернет на офіційному веб-порталі "Судова влада України" в розділі оголошень Київського окружного адміністративного суду за адресою (http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/).
 
5. Копію ухвали суду надіслати особам, які беруть участь у справі, а тім, що знаходяться на території Автономної Республіки Крим шляхом її розміщення в Єдиному державному реєстрі судових рішень.  
 
     Ухвала оскарженню не підлягає.          
 
 
З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.