flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №2а-10250/11/0170/20

28 липня 2015, 15:29

 ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

 
в адміністративній справі № 2а-10250/11/0170/20
 
16 липня 2015 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом  Управління Пенсійного фонду України в Нижньогірському районі Автономної Республіки Крим до фізичної особи-підприємця Узлової Лариси Михайлівни про стягнення заборгованості,
 
 
                                                     УХВАЛИВ:
 
1. Прийняти до свого провадження адміністративну справу за позовом Управління Пенсійного фонду України в Нижньогірському районі Автономної Республіки Крим до фізичної особи-підприємця Узлової Лариси Михайлівни про стягнення заборгованості в сумі 766, 74 гривень.
 
2. Призначити судове засідання на 04 серпня 2015 року о 14:00 годині. Судове засідання відбудеться в приміщенні Київського окружного адміністративного суду (розташований за адресою: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26), зал судових засідань буде оголошено.
 
3. Копію ухвали суду разом із інформацією про процесуальні права та обов'язки надіслати сторонам, застосувавши виключний спосіб судового виклику та повідомлення, шляхом розміщення тексту повісток у мережі Інтернет на офіційному веб-порталі «Судова влада України» в розділі оголошень Київського окружного адміністративного суду за адресою (http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/).
 
4. Запропонувати відповідачу у строк до 04 серпня 2015 року подати суду письмові заперечення проти позову та докази на їх підтвердження.
 
5.Повідомити сторонам зміст ухвали шляхом її розміщення в Єдиному державному реєстрі судових рішень.
 
            Ухвала оскарженню не підлягає.
 
З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.