flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №810/2854/15

05 жовтня 2015, 18:12

 ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

 
в адміністративній справі № 810/2854/15
 
09 вересня 2015 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом  Приступи Ігоря Олеговича до Реєстраційної служби Ворошиловського районного управління юстиції у м. Донецьку. третя особа: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Коротюк Оксана Вікторівна про визнання протиправними дій,
 
у х в а л и в:
 
1. Зупинити провадження в адміністративній справі № 810/2854/15 за позовом Приступи Ігора Олеговича до Реєстраційної служби Ворошиловського районного управління юстиції у м. Донецьку, третя особа – приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Коротюк Оксана Вікторівна про визнання неправомірними дії.
 
2. Призначити наступне судове засідання у справі на 13 жовтня 2015 року о 10:00  год.
 
3. Витребувати у Міністерства юстиції України такі відомості: чи функціонує на теперішній час Реєстраційна служба Ворошиловського районного управління юстиції у м. Донецьку та за якою адресою, або який орган на теперішній час виконує функції Реєстраційної служби Ворошиловського районного управління юстиції у м. Донецьку та за якою адресою знаходиться такий орган, або який орган є правонаступником Реєстраційної служби Ворошиловського районного управління юстиції у м. Донецьку та за якою адресою знаходиться.
 
4. Витребувати у Головного територіального управління юстиції у Донецькій області такі відомості: чи функціонує на теперішній час Реєстраційна служба Ворошиловського районного управління юстиції у м. Донецьку та за якою адресою, або який орган на теперішній час виконує функції Реєстраційної служби Ворошиловського районного управління юстиції у м. Донецьку та за якою адресою знаходиться такий орган, або який орган є правонаступником Реєстраційної служби Ворошиловського районного управління юстиції у м. Донецьку та за якою адресою знаходиться.
 
5. Викликати у судове засідання на 13.10.2015 року о 10 год. 00 хв. осіб, які беруть участь у справі.  
 
6. Копію ухвали надіслати особам, які беруть участь у справі, а також Міністерству юстиції України та Головному територіальному управлінню юстиції у Донецькій області для надання відомостей, які зазначені в ухвалі.
 
 
З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.