flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі № 801/4213/13-а

29 січня 2016, 15:51

 ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

 
в адміністративній справі №        801/4213/13-а
 
 
26 січня 2016 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом  Сімферопольського міжрайонного природоохоронного прокурора в інтересах держави в особі Республіканського комітету Автономної Республіки Крим з лісового та мисливського господарства, Державного підприємства "Алуштинське лісове господарство" до Малоріченської сільської ради міста Алушти, третя особа- Обслуговуючий кооператив "Літній сад Ю.Б.К." про визнання протиправним та скасування рішення,
 
УХВАЛИВ:
 
1. Відновити втрачене судове провадження в адміністративній справі №801/4213/13-а за позовом Сімферопольського міжрайонного природоохоронного прокурора в інтересах держави в особі Республіканського комітету Автономної Республіки Крим з лісового та мисливського господарства, Державного підприємства “Алуштинське лісове господарство” до Малоріченської сільської ради міста Алушти, третя особа – Обслуговуючий кооператив “Літній сад Ю.Б.К.”, про визнання протиправним та скасування рішення у частині: адміністративного позову Сімферопольського міжрайонного природоохоронного прокурора; проекту землеустрою по відводу земельної ділянки Обслуговуючому кооперативу «Літній сад Ю.Б.К.» в оренду для будівництва та обслуговування рекреаційного комплексу на землях Малоріченської сільської ради в с. Сонячногірське, міста Алушти, АР Крим; рішення Господарського суду АР Крим від 26.03.2009 у справі №2-22/1094-2009; повістки-повідомлення Севастопольського апеляційного адміністративного суду у справі №801/4213/13-а; листа прокурора Прокуратури міста Севастополя до судді Севастопольського апеляційного адміністративного суду Яковенко С.Ю. від 29 січня 2014 року; супровідного листа судді Севастопольського апеляційного адміністративного суду Яковенко С.Ю. до Прокуратури міста Севастополя від 8 лютого 2014 року; постанови Севастопольського апеляційного адміністративного суду від 28 січня 2014 року у справі №801/4213/13-а.
 
2. Про зміст ухвали повідомити сторін шляхом розміщення інформації на офіційному сайті Київського окружного адміністративного суду на веб-порталі "Судова влада" (http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/).
 
3. Роз'яснити особам, які беруть участь у справі, про їх право повторного звернення з заявою про відновлення втраченого провадження за наявності необхідних документів.
 
4. Копію ухвали надіслати Прокуратурі Автономної Республіки Крим та Вищому адміністративному суду України.
 
 
З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.