flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №2а-8467/10/2/0170

23 лютого 2016, 17:17

 ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

 
в адміністративній справі № 2а-8467/10/2/0170
 
18 лютого 2016 року Суддя Київського окружного адміністративного суду Басай О.В., розглянувши з власної ініціативи у порядку письмового провадження питання про виправлення описки в судовому рішенні  у матеріалах справи щодо відновлення втраченого судового провадження в адміністративній справі за позовом  Товариства з обмеженою відповідальністю "Кримська компанія розвитку" до Державної податкової інспекції у м.Ялта про визнання неправомірними та спонукання до виконання певних дій,
 
у х в а л и в:
 
В ухвалі Київського окружного адміністративного суду від 27.01.2016 у матеріалах справи щодо відновлення втраченого судового провадження в адміністративній справі №2а-8467/10/2/0170 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Кримська компанія розвитку" до Державної податкової інспекції у м. Ялта про визнання дій неправомірними та спонукання до виконання певних дій виправити описку шляхом викладення четвертого абзацу резолютивної частини ухвали у наступній редакції: "Зобов’язати Товариство з обмеженою відповідальністю "Кримська компанія розвитку", Генічеську об’єднану державну податкову інспекцію Головного управління ДФС у Херсонській області надати Київському окружному адміністративному суду (01133, м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26) у строк до 05.02.2016 усі наявні у них оригінали та копії матеріалів щодо адміністративної справи №2а-8467/10/2/0170.".
 
Копію ухвали суду надіслати особам, які беруть участь у справі, шляхом її розміщення в Єдиному державному реєстрі судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua), а також копію ухвали суду разом із інформацією про процесуальні права та обов'язки надіслати сторонам, застосувавши виключний спосіб судового виклику та повідомлення, шляхом розміщення тексту цієї ухвали та повісток у мережі Інтернет на офіційному веб-порталі "Судова влада України" в розділі оголошень Київського окружного адміністративного суду за адресою (http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/).
 
Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо скаргу не було подано в установлені строки. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.
 
Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Київського апеляційного адміністративного суду через Київський окружний адміністративний суд протягом п’яти днів з дня отримання копії ухвали.
 
З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.