flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №810/5662/15

16 березня 2016, 11:12

                                                                        ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

                                                                             в адміністративній справі №  810/5662/15

11 лютого 2016 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом  Катрушина Богдана Миколайовича до ДФС України, за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача - Головне управління Міндоходів в Автономній Республіці Крим, Міністерство доходів і зборів України, Головне управління Державної фіскальної служби у Херсонській області, про стягнення заборгованості з заробітної плати ,

                                                                                                  п о с т а н о в и в:

1. Адміністративний позов задовольнити частково.

2. Стягнути з Державної фіскальної служби України (04655, м. Київ, Львівська площа, 6-8, ідентифікаційний код 39292197) на користь Катрушина Богдана Миколайовича (Київська область, м. Буча, вул. Тарасівська, буд. 7 «в», реєстраційний номер облікової картки платника податків 2835713816) суму заборгованості із заробітної плати за період роботи в Головному управлінні Міндоходів в Автономній Республіці Крим з 12 березня 2014 року по 28 серпня 2014 року у розмірі 41725 (сорок одна тисяча сімсот двадцять п’ять) грн. 12 коп. без урахування обов'язкових податків та зборів.

3. В іншій частині в позові відмовити.

4. Звернути до негайного виконання постанову в частині стягнення з Державної фіскальної служби України (04655, м. Київ, Львівська площа, 6-8, ідентифікаційний код 39292197) на користь Катрушина Богдана Миколайовича (Київська область, м. Буча, вул. Тарасівська, буд. 7 «в», реєстраційний номер облікової картки платника податків 2835713816) заробітної плати в межах одного місяця в сумі 7362 (сім тисяч триста шістдесят дві) грн. 65 коп. без урахування обов’язкових податків та зборів.


Постанова набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого цим Кодексом, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Апеляційна скарга подається до Київського апеляційного адміністративного суду через Київський окружний адміністративний суд протягом 10 днів з дня проголошення. У разі проголошення вступної та резолютивної частини постанови або розгляду справи у порядку письмового провадження, апеляційна скарга подається протягом 10 днів з дня отримання. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до Київського апеляційного адміністративного суду.


З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.