flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі № 810/1784/16

06 червня 2016, 12:39

 ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

 
в адміністративній справі №   810/1784/16
 
01 червня 2016 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом  ТОВ "Реале" до Департаменту державної реєстрації Міністерства юстиції України, Державного реєстратора Департаменту державної реєстрації Міністерства юстиції України Сіволіна Михайла Юрійовича  про визнання незаконними дій та рішення про державну реєстрацію права,
 
ухвалив:
 
1. Позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю “Реале” до Департаменту державної реєстрації Міністерства юстиції України, державного реєстратора Департаменту державної реєстрації Міністерства юстиції України Сіволіна Михайла Юрійовича про визнання незаконними дій та рішення про державну реєстрацію права, - повернути позивачу.
 
2. Про зміст ухвали про залишення позовної заяви без розгляду повідомити позивача шляхом розміщення інформації на офіційному сайті Київського окружного адміністративного суду на веб-порталі "Судова влада" (http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070).
 
          Роз’яснити позивачу, що ознайомитись з текстом ухвали можна у Єдиному державному реєстрі судових рішень у мережі Інтернет (http://reyestr.court.gov.ua), або звернувшись за копією ухвали безпосередньо до канцелярії Київського окружного адміністративного суду, який розташований за адресою: м. Київ, бул. Лесі Українки, буд. 26, 11 поверх.
 
3. Позовну заяву з доданими до неї матеріалами вручити уповноваженому представнику позивача.
 
 
З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.