flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №2а-10935/11/0170/16

09 червня 2016, 09:30

 ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

 
в адміністративній справі №   2а-10935/11/0170/16
 
30 травня 2016 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом  Красноперекопської об'єднаної державної податкової інспекції АРК ДПС до ВАТ "Полівтор", ТОВ "БТК "Євробудінвест"  про визнання нечинним правочину та стягнення коштів,

п о с т а н о в и в:
 
1. Провадження з відновлення втраченого судового провадження в адміністративній справі №2а-10935/11/0170/16 за позовом Красноперекопської об'єднаної державної податкової інспекції АРК ДПС до ВАТ "Полівтор", ТОВ "БТК "Євробудінвест" про визнання нечинним правочину та стягнення коштів - закрити.
 
2. Копію ухвали суду надіслати особам, які беруть участь у справі, шляхом її розміщення в Єдиному державному реєстрі судових рішень у мережі Інтернет (http://reyestr.court.gov.ua), а повідомлення про постановлену судом ухвалу - розмістити на офіційному веб-порталі “Судова влада України" в розділі “Інформація про розгляд справ, сторони у яких знаходяться в АР Крим” Київського окружного адміністративного суду (http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/spravu/).
 
Особи, які беруть участь у справі, можуть ознайомитись з текстом ухвали в мережі Інтернет на офіційному веб-порталі “Єдиний державний реєстр судових рішень” (http://reyestr.court.gov.ua) або отримати її копію в канцелярії Київського окружного адміністративного суду за адресою: м. Київ, бул. Л. Українки, буд. 26, (2-й під'їзд, 10-й поверх).
 
3. Копію ухвали надіслати Вищому адміністративному суду України.
 
.
 
З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.