flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №810/1783/16

24 червня 2016, 13:28

 ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

 
в адміністративній справі № 810/1783/16
 
23 червня 2016 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом  Товариства з обмеженою відповідальністю "РЕАЛЕ" до Департаменту державної реєстрації Міністерства Юстиції України, державного реєстратора Департаменту державної реєстрації Міністерства Юстиції України Сіволіна Михайла Юрійовича за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідачів, Публічного акціонерного товариства «ПроКредит Банк», про визнання незаконним рішення та встановлення відсутності повноважень,
 
п о с т а н о в и в:
 
1.Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на  предмет спору на стороні відповідачів, Чеберяка Дениса Анатолійовича (298000, Автономна Республіка Крим, м. Судак, м-н. Південно-Західний, буд. 22)
 
2.Зобов’язати позивача направити на адресу  третьої особи примірник позовної заяви з додатками та докази направлення надати суду.
 
3.Клопотання представника позивача задовольнити.
 
4.Зупинити провадження у справі до 07.07.2016 до 15:30 год., призначивши на цей час наступне судове засідання.
 
5. Копію ухвали надіслати особам, які беруть участь у справі.
 
 
Ухвала суду в частині залучення третьої особи набирає законної сили з моменту постановлення і не може бути оскаржена окремо. Заперечення на ухвалу можуть бути викладені в апеляційній скарзі на постанову суду першої інстанції.
 
Ухвала суду в частині зупинення провадження у справі може бути оскаржена в апеляційному порядку до Київського апеляційного адміністративного суду через Київський окружний адміністративний суд протягом 5 днів з дня її проголошення. У разі якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадженні або згідно з частиною третьою статті 160 цього Кодексу, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до Київського апеляційного адміністративного суду.
 
У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.
 
 
З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.