flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі № 810/165/16

19 серпня 2016, 15:20

                                                                      ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

                                                                             в адміністративній справі № 810/165/16

17 серпня 2016 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши  адміністративну справу за позовом  першого заступника прокурора Автономної Республіки Крим      Калини О.Л. в інтересах держави в особі Фонду державного майна Автономної Республіки Крим, Фонду державного майна України до Торгово-промислової палати України, третя особа – ТОВ «Пан Укрейн» про визнання недійсним сертифікату,

                                                                                                     УХВАЛИВ:

Клопотання прокурора про передачу адміністративної справи за підсудністю - задовольнити.

Адміністративну справу №810/165/16 за позовом першого заступника прокурора Автономної Республіки Крим     Калини О.Л. в інтересах держави в особі Фонду державного майна Автономної Республіки Крим, Фонду державного майна України до Торгово-промислової палати України, третя особа – ТОВ «Пан Укрейн» про визнання недійсним сертифікату – передати на розгляд до Окружного адміністративного суду міста Києва.

Копію ухвали надіслати особам, які беруть участь у справі.


З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.