flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №810/4322/14

14 вересня 2016, 11:27

                                                                      ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

                                                                            в адміністративній справі № 810/4322/14

17 серпня 2016 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши питання про відновлення втраченого провадження в адміністративній справі за позовом  Чеканової Віри Олександрівни до Міністерства соціальної політики України та Управління праці та соціального захисту населення Кіровської районної державної адміністрації в Автономній Республіці Крим про скасування рішень та зобов’язання вчинити  певні дії,  

                                                                                                   ПОСТАНОВИВ:


Відмовити у задоволенні адміністративного позову у повному обсязі.


Постанова набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого цим Кодексом, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Апеляційна скарга подається до Київського апеляційного адміністративного суду через Київський окружний адміністративний суд протягом 10 днів з дня проголошення. У разі проголошення вступної та резолютивної частини постанови або розгляду справи у порядку письмового провадження, апеляційна скарга подається протягом 10 днів з дня отримання. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до Київського апеляційного адміністративного суду.


З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.