flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №810/1783/16

23 вересня 2016, 13:28

                                                                      ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

                                                                           в адміністративній справі № 810/1783/16

11 серпня 2016 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши питання про відновлення втраченого провадження в адміністративній справі за позовом  Товариства з обмеженою відповідальністю “РЕАЛЕ” до Департаменту державної реєстрації Міністерства юстиції України та Державного реєстратора Департаменту державної реєстрації Міністерства юстиції України Сіволіна Михайла Юрійовича, за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідачів, Публічного акціонерного товариства “ПроКредит Банк” та Чеберяка Дениса Анатолійовича, про визнання незаконним рішення та дій та встановлення відсутності повноважень.  

                                                                                                        у х в а л и в :

У задоволенні адміністративного позову відмовити у повному обсязі.   


Постанова набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо скаргу не було подано в установлені строки. У разі подання апеляційної скарги постанова, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.                                                           

Апеляційна скарга на постанову суду подається до Київського апеляційного адміністративного суду через Київський окружний адміністративний суд протягом десяти днів з дня отримання копії постанови.


З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.