flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №2а-2829/11/0170/5

23 вересня 2016, 13:30

                                                                     ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

                                                                    в адміністративній справі № 2а-2829/11/0170/5

23 вересня 2016 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом  ТОВ "Кримський акумуляторний завод "Укрпромінвест" до Джанкойської об'єднаної Державної податкової інспекції АРК ДПС про визнання протиправним та скасування ППР,

                                                                                                    УХВАЛИВ:

Закрити провадження з розгляду питання про відновлення втраченого провадження в адміністративній справі №2а-2829/11/0170/5 відповідно до ухвали Вищого адміністративного суду України від 04 серпня 2016 року.

Про зміст ухвали повідомити сторін шляхом розміщення інформації на офіційному сайті Київського окружного адміністративного суду на веб-порталі "Судова влада" (http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/).

Роз'яснити особам, які беруть участь у справі, про їх право повторного звернення з заявою про відновлення втраченого провадження за наявності необхідних документів.

Копію ухвали надіслати Генічеській об’єднаній державній податковій інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Херсонській області, Товариству з обмеженою відповідальністю “Кримський акумуляторний завод “Укрпромінвест” та Вищому адміністративному суду України.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.


З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.