flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №2а-13524/12/0170/8

13 грудня 2016, 11:20

                                                                       ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

                                                                      в адміністративній справі №2а-13524/12/0170/8

29 листопада 2016 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши питання про відновлення втраченого провадження в адміністративній справі за позовом  Комерційної фірми "Вітал" до ДПІ у м. Євпаторії АРК про скасування ППР,

                                                                                                     у х в а л и в :

   Закрити провадження з розгляду питання про відновлення втраченого провадження в адміністративній справі № 2а-13524/12/0170/8 за позовом товариства з обмеженою відповідальністю "ЮКФ Витал" до Державної податкової інспекції в м. Євпаторії АР Крим ДПС про скасування наказу, податкових повідомлень-рішень, визнання дій протиправними.

Про зміст ухвали повідомити сторін шляхом розміщення інформації на офіційному сайті Київського окружного адміністративного суду на веб-порталі "Судова влада" (http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070).

Роз’яснити сторонам у справі, що ознайомитись з текстом ухвали можна у Єдиному державному реєстрі судових рішень у мережі Інтернет (http://reyestr.court.gov.ua), або звернувшись за копією ухвали безпосередньо до канцелярії Київського окружного адміністративного суду, який розташований за адресою: м. Київ, бул. Лесі Українки, буд. 26, 11 поверх.

Копію ухвали надіслати до Вищого адміністративного суду України.

 


З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.