flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №801/196/13-а

22 грудня 2016, 14:44

                                                                     ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

                                                                          в адміністративній справі № 801/196/13-а

19 грудня 2016 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши питання про відновлення втраченого провадження в адміністративній справі за позовом    Приватного підприємства «Скайд» до Державної податкової інспекції у м.Ялті Автономної Республіки Крим Державної податкової служби про визнання протиправним та скасування податкових повідомлень-рішень,

                                                                                                      у х в а л и в :

1.Закрити провадження з відновлення втраченого судового провадження в адміністративній справі №801/196/13-а.

2.Про зміст ухвали повідомити сторін шляхом розміщення інформації на офіційному сайті Київського окружного адміністративного суду на веб-порталі «Судова влада» (http://adm.ko.court. gov.ua/sud1070/).

3.Роз'яснити особам, які беруть участь у справі, про їх право повторного звернення з заявою про відновлення втраченого провадження за наявності необхідних документів.


Ухвала про закриття провадження з відновлення втраченого судового провадження набирає законної сили з моменту її постановлення, оскарженню не підлягає і не перешкоджає повторному зверненню з такою самою заявою за наявності необхідних документів.


З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.