flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №801/2118/13-а

19 січня 2017, 15:34

                                                                       ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

                                                                           в адміністративній справі № 801/2118/13-а

22 листопада 2016 року Суддя Київського окружного адміністративного судуБрагіна О.Є., розглянувши ухвалу Вищого адміністративного суду України, що постановлена у зв'язку з розглядом матеріалів касаційної скарги в адміністративній справі № 801/2118/13-а за позовом приватного підприємства "Виробничо-комерційної фірми "Інтерпроконтакт" до державної податкової інспекції у м. Сімферополі АРК про скасування податкових повідомлень-рішень,

                                                                                                      у х в а л и в :

1. Відкрити провадження з приводу відновлення втраченого судового провадження в адміністративній справі № 801/2118/13-а .

2. Витребувати від сторін наявні у них копії матеріалів справи, зокрема, позовної заяви з доданими до неї матеріалами, ухвалених судами рішень, апеляційних та касаційних скарг, виконавчих документів тощо.

3. Призначити судове засідання з розгляду питання про відновлення втраченого судового провадження на 26 січня 2017 року о 10:00 год.

Судове засідання відбуватиметься в приміщенні Київського окружного адміністративного суду (адреса: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, 1-й під'їзд, 6-й поверх).

4. Викликати для участі в судовому засіданні сторони (їх представників) шляхом надсилання судових повісток (повідомлень) засобами електронної пошти (за наявності) або їх розміщення у мережі Інтернет на офіційному веб-порталі "Судова влада України" в розділі оголошень Київського окружного адміністративного суду за адресою (http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/).

5. Копію ухвали суду надіслати особам, які беруть участь у справі, шляхом її розміщення в Єдиному державному реєстрі судових рішень  (http://reyestr.court.gov.ua).

6. Ухвала оскарженню не підлягає.

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.