flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №810/3229/15

30 січня 2017, 09:37

 ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

 
в адміністративній справі № 810/3229/15
 
24 січня 2017 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши в порядку письмового провадження у м. Києві заяву Державного підприємства «Науково-дослідний і проектний інститут містобудування» про заміну сторони виконавчого провадження в адміністративній справі №810/3229/15 за позовом Державного підприємства «Науково-дослідний і проектний інститут містобудування» до Головного управління Державної казначейської служби в АР Крим (Відповідач – 1), Державної казначейської служби України (Відповідач -2) про визнання дій протиправними та зобов’язання вчинити певні дії,-
 
у х в а л и в :
 
1. Заяву Державного підприємства «Науково-дослідний і проектний інститут містобудування»  про заміну сторони виконавчого провадження в адміністративній справі №810/3229/15 за позовом Державного підприємства «Науково-дослідний і проектний інститут містобудування» до Головного управління Державної казначейської служби України в Автономній Республіці Крим (Відповідач – 1), Державної казначейської служби України (Відповідач -2) про визнання дій протиправними та зобов’язання вчинити певні дії – задовольнити.
 
2. Замінити сторону виконавчого провадження ВП №52778858 із виконання виконавчих листів №810/3229/15, виданих Київським окружним адміністративним судом, а саме – Головне управління Державної казначейської служби України в Автономній Республіці Крим  на центральний орган виконавчої влади, який реалізує державну політику у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів, бухгалтерського обліку виконання бюджетів – Державну казначейську службу України.
 
 
З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.