flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №2а-10938/11/0170/21

09 лютого 2017, 16:18

 ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

 
в адміністративній справі №  2а-10938/11/0170/21
 
26 серпня 2016 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши питання про відновлення втраченого провадження в адміністративній справі за позовом  Товариства з обмеженою відповідальністю "Виробничо-комерційна фірма" Континенталь інтернешл компані, лімітед" до Державної податкової інспекції у м. Сімферополі АРК Державної податкової служби про визнання протиправними дій та спонукання до виконання певних дій,
 
у х в а л и в :
 
Закрити провадження з розгляду пропозиції Вищого адміністративного суду України, викладеної в ухвалі від 04 серпня 2016 року, про відновлення втраченого провадження у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Виробничо-комерційна фірма" Континенталь інтернешл компані, лімітед" до Державної податкової інспекції у м. Сімферополі АРК Державної податкової служби про визнання протиправними дій та спонукання до виконання певних дій.
 
2. Копію ухвали направити до Вищого адміністративного суду України.
 
3. Роз'яснити особам, які беруть участь у справі, про їх право повторного звернення з заявою про відновлення втраченого провадження за наявності необхідних документів.
 
4. Ухвала оскарженню не підлягає.
 
 
З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.