flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №810/1059/17

17 березня 2017, 14:02

 ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

 
в адміністративній справі № 810/1059/17
 
16 березня 2017 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши позовну заяву за позовом Зудінова Олега Олексійовича до Міністерства доходів і зборів України про стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу,

в с т а н о в и в :
 
До Київського окружного адміністративного суду звернувся Зудінов Олег Олексійович з позовом до Міністерства доходів і зборів України  про стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.
 
Ухвалою Київського окружного адміністративного суду від 16 березня 2017 року залишено без руху позовну заяву Зудінова Олега Олексійовича до Міністерства доходів і зборів України  про стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та встановлено строк для усунення недоліків до 31 березня 2017  р. шляхом подання до суду: довідки   про  реєстрацію  місця  проживання  (форми 1) – Зудінова Олега Олексійовича,  довідки, що підтверджує місце його перебування, передбачену вимогами ч.4 ст. 6 Закону України, від 15.04.2014  № 1207-VII, довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, а також документів на підтвердження повноваження представника позивача - адвоката Кочергу Д.О., (довіреність, договір надання послуг, ордер та копію посвідчення адвоката тощо).
 
З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.