flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повістка про виклик до суду у справі №810/4935/18

25 вересня 2018, 10:33

                                                             ПОВІСТКА ПРО ВИКЛИК ДО СУДУ


У провадженні Київського окружного адміністративного суду перебувають матеріали  з розгляду питання щодо заяви   Міністерства аграрної політики та продовольства України про визнання виконавчого листа таким, що не підлягає виконанню та зупинення виконання виконавчого листа    в адміністративній справі № 801/132/13-а за позовом Приватного акціонерного товариства "Старокримський" до Головного управління Державної казначейської служби України в Автономній Республіці Крим, Державної казначейської служби України, Управління Державної казначейської служби України в Кіровському районі Автономної Республіки Крим, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерства аграрної політики та продовольства України в Автономній Республіці Крим, третя особа: Управління агропромислового розвитку Кіровської районної державної адміністрації про визнання протиправною бездіяльності та спонукання до виконання певних дій і стягнення.       

Управління агропромислового розвитку Кіровської районної державної адміністрації  викликається до суду в якості третьої особи на  25.09.2018 о 15:30.

Судове засідання у даній справі відбуватиметься в приміщенні Київського окружного адміністративного суду (адреса: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, 2-й під'їзд, 10-й поверх).


          Наслідки нез'явлення за викликом суду


В адміністративних справах наслідки нез'явлення на судове засідання осіб, які беруть участь у справі, передбачені статтями 128,205 КАС України.

          Зобов'язати: сторони надати суду у строк до  25 вересня 2018 року  усі наявні у них оригінали та копії матеріалів справи ухвалених судами рішень, апеляційних скарг тощо.


З текстами судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись звернувшись до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.