flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №801/11071/13-а

18 березня 2019, 15:12

801/11071/13-а

  

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 

 ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі №801/11071/13-а

27 лютого 2019 року Київський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Панової Г.В., розглянувши в порядку письмового провадження питання про відновлення втраченого судового провадження в адміністративній справі №801/11071/13-а за позовом Євпаторійської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів в Автономній Республіці Крим до Товариства з обмеженою відповідальністю "Пансіонат "Тропіки" про зобов'язання вчинити певні дії,

У Х В А Л И В:   

Заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Пансіонат «Тропіки» про відновлення втраченого провадження у адміністративній справі № 801/11071/13-а за позовом Євпаторійської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів в Автономній Республіці Крим до Товариства з обмеженою відповідальністю "Пансіонат "Тропіки" про стягнення коштів з рахунків платника податків, - залишити без розгляду.

Про зміст ухвали повідомити сторін шляхом розміщення інформації на офіційному сайті Київського окружного адміністративного суду на веб-порталі "Судова влада" (http://adm.ko.court.gov.ua/sud107), а також надіслати копію даної ухвали на адресу заявника, яка зазначена у заяві.

Особам, які беруть участь у справі, роз’яснити, що ознайомитись з текстом ухвали можна у Єдиному державному реєстрі судових рішень у мережі Інтернет (http://reyestr.court.gov.ua), або звернувшись за копією ухвали безпосередньо до канцелярії Київського окружного адміністративного суду, який розташований за адресою: м. Київ, бул. Лесі Українки, буд. 26, 11 поверх.

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.