flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №320/1736/19

15 квітня 2019, 17:04

320/1736/19

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі №           320/1736/19

10 квітня 2019 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши позовну заяву за позовом  Долгого Юрія Івановича до Новотроїцького районного сектора ДМС України у Херсонській області про визнання протиправними дій та зобо'язання вчинити певні дії,

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадження в адміністративній справі.

Справа буде розглядатися одноособово суддею Василенко Г.Ю. за правилами спрощеного позовного провадження.

2. Запропонувати відповідачеві протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі подати до суду відзив на позовну заяву та/або клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін.

Роз’яснити відповідачеві, що відповідно до частин 3, 4 статті 162 Кодексу адміністративного судочинства України до відзиву мають бути додані документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин справа буде вирішена за наявними матеріалами.

3. Запропонувати позивачеві протягом п’яти днів з дня отримання відзиву на позовну заяву подати до суду відповідь на відзив та/або клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін.

4. Запропонувати відповідачеві подати до суду заперечення щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань та аргументів протягом п’яти днів з дня отримання відповіді на відзив.

5. Витребувати від відповідача належним чином завірені копії:

- електронної скарги Долгого Юрія Івановича від 01.01.2019;

- електронного доповнення до скарги Долгого Юрія Івановича від 01.01.2019 датованого 02.01.2019;

- електронного доповнення до скарги Долгого Юрія Івановича від 01.01.2019 датованого 04.01.2019;

- електронної відповіді від 29.01.2019 Відділу з питань громадянства, паспортизації та реєстрації УДМС України в Херсонській області.

Витребувані документи надати до суду в п’ятнадцятиденний строк з дня отримання копії цієї ухвали.

6. Роз’яснити учасникам справи про можливість отримання інформації по справі, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/.

7. Копію ухвали суду надіслати (надати) учасникам справи (їх представникам).

.

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.