flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №2а-12852/12/0170/2

30 травня 2019, 09:32

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ
в адміністративній справі №  2а-12852/12/0170/2
16 травня 2019 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши позовну заяву за позовом Фірми "Vuldi Clothing Limited" до Кримського республіканського підприємства "Сімферопольське бюро реєстрації та технічної інвентаризації", Реєстраційної служби Сімферопольського міського управління юстиції Автономної Республіки Крим, третя особа: Товариство з обмеженою відповідальністю "Кипарис Крим" про зобов'язання вчинити певні дії,
у х в а л и в:
Відмовити у відновленні втраченого судового провадження в адміністративній справі №2а-12852/12/0170/2 за позовом Фірми «Vuldi Clothing Limited» до Кримського республіканського підприємства «Сімферопольське бюро реєстрації та технічної інвентаризації», Реєстраційної служби Сімферопольського міського управління юстиції Автономної Республіки Крим, третя особа: Товариство з обмеженою відповідальністю «Кипарис Крим» про зобов’язання вчинити певні дії.
Копію ухвали надіслати Фірмі «Vuldi Clothing Limited» та Верховному суду.
Про зміст ухвали повідомити сторін шляхом розміщення інформації на офіційному сайті Київського окружного адміністративного суду на веб-порталі "Судова влада" (http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070).
Особам, які беруть участь у справі, роз’яснити, що ознайомитись з текстом ухвали можна у Єдиному державному реєстрі судових рішень у мережі Інтернет (http://reyestr.court.gov.ua), або звернувшись за копією ухвали безпосередньо до канцелярії Київського окружного адміністративного суду, який розташований за адресою: м. Київ, бул. Лесі Українки, буд. 26, 11 поверх.

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.