flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повістка про виклик до суду в адміністративній справі №801/132/13-а

13 листопада 2019, 14:52

з

  

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОВІСТКА ПРО ВИКЛИК ДО СУДУ

07 листопада 2019 року           Справа 801/132/13-а

У провадженні Київського окружного адміністративного суду перебуває адміністративна справа з за позовом Приватного акціонерного товариства "Старокримський" до Головного управління Державної казначейської служби України в АР Крим, Державної казначейської служби України, Управління державної казначейської служби України у Кіровському районі АР Крим, Міністерс  третя особа: Управління агропрмислового розвитку Кіровської районної державної адміністрації про визнання протиправною бездіяльності та спонукання до виконання певних дій і стягнення , яка надійшла на розгляд Київського окружного адміністративного суду відповідно до статті 12 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» від 15.04.2014 №1207-VІІ.

Управління агропромислового розвитку Кіровської районної державної адміністрації викликається до суду в якості    на  03.12.2019 о 10:00.

Судове засідання у даній справі відбуватиметься в приміщенні Київського окружного адміністративного суду (адреса: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, ).

Наслідки нез'явлення за викликом суду

В адміністративних справах наслідки нез'явлення на судове засідання осіб, які беруть участь у справі, передбачені статтями 128, 129 КАС України.

З текстами судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись звернувшись до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.