flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №2-27/10051-2007А

15 січня 2020, 15:00

2-27/10051-2007А


ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі №2-27/10051-2007А

28 грудня 2020 року Суддя Київського окружного адміністративного суду Щавінський В.Р., розглянувши у порядку письмового провадження заяву представника Публічного акціонерного товариства "Криворізький залізорудний комбінат" Майтака І.В. в адміністративній справі за позовом Публічного акціонерного товариства "Криворізький залізорудний комбінат" до Державної податкової інспекції у м.Ялта, Головного управління Державного казначейства України в Автономній Республіки Крим, треті особи: Управління фінансами виконкому Ялтинської міської ради, Сімеїзська селищна рада, про зобов'язання вчинити певні дії,

у х в а л и в :

Заяву представника Публічного акціонерного товариства "Криворізький залізорудний комбінат" Майтака І.В. в адміністративній справі за позовом Публічного акціонерного товариства "Криворізький залізорудний комбінат" до Державної податкової інспекції у м.Ялта, Головного управління Державного казначейства України в Автономній Республіки Крим, треті особи: Управління фінансами виконкому Ялтинської міської ради, Сімеїзська селищна рада, про зобов'язання вчинити певні дії, - задовольнити.

Замінити сторону у виконавчому провадженні №2-27/10051-2007А – Державну податкову інспекці. у м. Ялта на його правонаступника – Головне управління Державної податкової служби у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Про зміст ухвали повідомити сторін, які зареєстровані на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим шляхом розміщення інформації на офіційному сайті Київського окружного адміністративного суду на веб-порталі "Судова влада" (https://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/).

Копію ухвали надіслати (видати) учасникам справи.

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.